Mindfulness & Ezels

Wie ooit al bij Ezelpad was weet dat je daar als vanzelf vertraagt, onthaast en ont-moet. Het is een parel in de Westhoek waar Pat en Marc met heel veel toewijding het ritme van de natuur en hun ezels volgen.
Naar mijn gevoel ‘ademt’ deze plek mindfulness en na een eerste geslaagde 8-weken groepstraining stellen we graag met liefde voor al wat leeft op Ezelpad én met passie voor mindfulness ons nieuw traject voor: 
 
Individuele Mindfulness-reeks met ezelknuffelmomenten
 
Gedurende 8 sessies van 2u gaan we samen ontdekken hoe we met meer rust en ontspanning de dagelijkse hectiek de baas kunnen. 
We starten met het oefenen in mindfulness. In elke sessie is hiervoor 75 min gereserveerd.
Daarna introduceert gastvrouw Pat je bij de ezels en kan je 45 min ontspannen, genieten en laten bezinken.
Daar de sessies op elkaar voortbouwen is het de bedoeling dat je alle 8 sessies volgt zodat je de volle waarde van mindfulness kan proeven.
Tussen de sessies door is het belangrijk dat er thuis geoefend wordt, syllabus en audiobestanden krijg je hiervoor digitaal toegestuurd en zijn in de prijs inbegrepen. Ook een drankje naar keuze is inbegrepen.
Een sessie kost €75 en kan ter plekke betaald worden na elke sessie.
 
Weet je niet goed of mindfulness wel iets voor jou is dan kan je steeds een introductiesessie boeken met aansluitend een knuffelmoment.
 
Na een volledige reeks is er tevens mogelijkheid tot losse verdiepingssessies.
 
Bijkomende info of een afspraak voor een introductie of reeks kan via mail naar info@martinebuyse.be
Blij jullie te ontmoeten
Pat en Martine